Nederlands
+31 (0)515 442898
CateringOm je bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of familiedag compleet te maken verzorgen wij ook de catering!

Catering

Begin je uitje met koffie, thee en een heerlijk stukje échte Fryske oranjekoek van de plaatselijke bakker. Na een intensieve ochtend op het water zetten wij een volledig verzorgde lunch voor jullie klaar in het zeilcafé of op locatie. Wij hebben verschillende lunchbuffetten in ons assortiment en mocht je onderweg willen lunchen, dan maken wij een lunchpakket klaar.

Na alle sportieve, actieve en/of ontspannende activiteiten kun je lekker na borrelen met een hapje en een drankje in het zeilcafé. Aansluitend verzorgen wij ook heerlijke buffetten. Ook hier kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden van een volledig verzorgde barbecue tot een Italiaans buffet.

Catering voor meerdaagse arrangementen
Ook bieden wij de catering aan voor meerdaagse arrangementen. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijtje klaar. Een goede start voor een sportieve dag vol teambuilding, actie en sensatie. Na het ochtend programma staat er een heerlijke lunch klaar, zodat iedereen even bij kan tanken. ’s Avonds kan er gekozen worden voor verschillende soorten buffetten. Zowel het ontbijt, de lunch en het diner zijn er voor verschillende budgetten, van budget tot luxe!

Waar ben jij naar opzoek?
»   Ontbijt
»   Koffiebuffet
»   Lunch
»   Barbecue
»   Buffetten
»   Borrelhapjes

Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day