Nederlands
+31 (0)515 442898
Groepsaccommodatie 20 personen

Groepsaccommodatie 20 personen

Kom naar het Friese dorp Heeg als je op zoek bent naar een leuke en unieke groepsaccommodatie voor een grote groep mensen. Bij ons kun je verblijven aan boord van Hotelschip It Beaken. Dit verblijf biedt de ruimte voor een groot aantal personen wanneer je op zoek bent naar een weekendje (of langer) weg met vrienden, kennissen, familie of collega’s. Bij ons is het mogelijk om een groepsaccommodatie te boeken voor 12, 14, 16, 20 of 30 personen. Ook is het mogelijk je groepsaccommodatie te combineren met leuke activiteiten in de buitenlucht die wij aanbieden bij het verblijf op ons hotelschip!

Lees snel verder als je op zoek bent naar een uitdagend weekendje weg in Friesland met een grote groep.

Groepsaccommodatie - Hotelschip It Beaken

Groepsaccommodatie 20 personen – Hotelschip It Beaken

Groepsaccommodatie 12 personen

De groepsaccommodatie waar je verblijft met een gezellige groep mensen is een hotelschip, welke de ruimte biedt tot 45 personen (of 50 kinderen). Vanaf 12 personen is het al mogelijk om te verblijven op ons schip! Er zijn 21 hutten beschikbaar, waarbij elke hut beschikt over 2 tot 3 bedden. Ons schip beschikt over een uitgebreide keuken waar bijna elk gerecht in bereid kan worden. Uiteraard kunnen wij ook de catering voor jullie verzorgen om jullie te ontlasten na een lange dag vol activiteiten.

Groepsaccommodatie 14 personen

Op de “begane grond” van het schip is een grote gemeenschappelijke ruimte waar je gemakkelijk met 14 tot 70 personen kan verblijven, eten en waar leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Daarnaast is er ook een grote bar inclusief biertap en een volledig ingerichte professionele keuken aanwezig. De professionele keuken is zo ingericht dat je er gemakkelijk maaltijden kunt bereiden voor een grote groep personen. Tevens zijn er op deze verdieping 3 toiletten te vinden. Op het dek van het hotelschip kun je perfect met de hele groep buiten zitten. Er zijn voldoende tafels en stoelen beschikbaar zodat je bij mooi weer lekker van het zonnetje kunt genieten.

Groepsaccommodatie 16 personen

Om er een geslaagd uitje met 16 personen van te maken is er de mogelijkheid om het verblijf op het schip te combineren met een aantal leuke activiteiten die wij aanbieden. Ook kunnen we een complete barbecue voor u verzorgen op het dek van het schip. Dit is fijn terugkomen na een actieve dag vol met activiteiten zoals vlotbouwen, survivallen of andere uitdagende activiteiten in de buitenlucht. Voor de indeling van jullie weekendje weg is er natuurlijk meer keuze uit andere spannende en leuke activiteiten. Denk hierbij aan een zeilen of het hangen aan spijkerbroeken. Lees snel meer over onze activiteiten.

Groepsaccommodatie 30 personen

Er is genoeg te ondernemen als jullie met een grote groep personen verblijven op onze groepsaccommodatie. Maar maak daarnaast ook eens kennis met het Friese dorp Heeg waar wij gevestigd zijn. Dit is namelijk een erg gezellig Fries plaatsje waar de watersport door de aderen stroomt van de inwoners en mensen die hier jaarlijks op bezoek komen. Heeg ligt ongeveer tien kilometer ten zuiden van Sneek aan de noordkant van het Heegermeer. In het centrum vind je enkele winkels, gezellige kroegjes, verschillende terrasjes en een discotheek. De supermarkt COOP, aan de Koaldijk, kun je bezoeken voor je producten mocht je het leuk vinden om zelf te gaan koken aan boord van Hotelschip It Beaken.

Meer informatie

Als je meer informatie wil over de mogelijkheden bij ons aan boord dan kun je ons altijd bellen of mailen. Al je persoonlijke wensen voor een groepsaccommodatie regelen we graag voor je. Tot snel in Heeg!

Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day