Nederlands
+31 (0)515 442898
Eventlocatie op het waterCombineer met outdooractiviteiten

Evenementenlocatie Hotelschip It Beaken

Binnenkort een feestje of een ander evenement? Groot of klein, een dag of meerdere dagen; kom het vieren aan boord van onze evenementenlocatie Hotelschip It Beaken (Fries voor Het Baken). Deze varende evenementenlocatie biedt plaats voor 45 personen. Aan boord kun je er heerlijk vertoeven op het dek, in de gezamenlijke ruimte en in de hutten. Hotelschip It Beaken is prima te combineren met één van de outdooractiviteiten voor de verdere inrichting van je evenement.

Faciliteiten evenementenlocatie

Hotelschip It Beaken biedt plek voor max. 45 personen. Aan boord vind je een professionele keuken, waar je de heerlijkste gerechten voor iedereen op tafel kunt zetten. Maar uiteraard mag je ook gebruik maken van onze uitgebreide catering. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue op het dek. Hier hebben we genoeg tafels en stoelen voor je om tot in de late uurtjes van de buitenlucht te genieten. Wij verzorgen ondertussen de gehele BBQ.

Binnen hebben we nog een grote bar met biertap. Aan het eind van de dag kun je heerlijk slapen in één van de 21 hutten. Elke hut is voorzien van 2 of 3 bedden, een wastafel en een kachel.

In het kort de faciliteiten aan boord van ons Hotelschip It Beaken:

  • Ruimte voor max. 45 personen
  • Professionele keuken (incl. of excl. catering)
  • 21 hutten met ieder 2 of 3 bedden
  • Grote bar inclusief biertap
  • Te huur vanaf €20,- per persoon per nacht

Maak je evenement compleet met onze outdooractiviteiten

Onze evenementenlocatie gaat verder dan alleen het prachtige Hotelschip. Combineer je verblijf in dit varende hotel met een van onze outdooractiviteiten. Wat dacht je van je eigen Expeditie Robinson, inclusief de bekende smaakproef en evenwichtsproef? Of ga surivallen of door de Friese kanalen varen met een kano.

Je eigen Expeditie Robinson bij evenementenlocatie Ottenhome Events

Combineer

Een combinatie is ook mogelijk. We hebben alvast een combi-evenement voor je opgesteld, maar natuurlijk kun je zelf ook een selectie van activiteiten maken.

Kortom, stel zelf het programma samen dat het beste bij jouw evenement past bij. Bekijk alle activiteiten

Meer weten over de mogelijkheden?
Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day