Nederlands
+31 (0)515 442898
Op schoolkamp in Friesland?Welkom aan boord!

Schoolkamp accommodatie Frieland

Even er gezellig tussenuit met de hele klas? In het pittoreske Friese dorp Heeg kan dat heerlijk op ons Hotelschip It Beaken. Een erg leuke manier om elkaar buiten school ook beter te leren kennen. Jullie verblijf in dit varende hotel kun je met je school perfect combineren met een van onze outdooractiviteiten. Zo maak je er ook meteen een actief schoolkamp van.

slaaphut met stapelbedden en patrijspoort - leuke schoolkamp accommodatie

Schoolkamp accommodatie Friesland

Hotelschip It Beaken biedt ruimte voor de hele klas. Overnachten doe je in een van de 21 hutten welke elk beschikken over 2 tot 3 bedden. Er is een professionele keuken, waar je voor de hele groep gemakkelijk de lekkerste maaltijden op tafel kunt zetten. Maar uiteraard kunnen wij ook de catering voor jullie verzorgen.

Faciliteiten

In het kort de faciliteiten aan boord van ons Hotelschip It Beaken:

  • Ruimte voor max. 45 personen (of 50 kinderen);
  • Professionele keuken (incl. of excl. catering);
  • 21 hutten met ieder 2 of 3 bedden;
  • Grote bar;
  • Te huur vanaf €20,- per persoon per nacht.

Barbecue voor de hele klas (en de leraren)

We kunnen voor jouw hele klas ook een complete barbecue verzorgen op het dek van de boot. Echt een aanrader na een actieve dag zeilen, vlotbouwen of andere outdooractiviteit.

Kies uit sportieve activiteiten

We noemden het zeilen en vlotbouwen al als voorbeeld. Maar voor de inrichting van een actief schoolkamp heb je de keuze uit meer spannende activiteiten. Wat dacht je van jullie eigen Expeditie Robinson met de wel bekende smaak- en balansproef! Bekijk alle activiteiten.

Je eigen Expeditie Robinson tijdens schoolkamp

Op schoolreis in Heeg

Er is dus genoeg te doen en te beleven aan boord van ons hotelschip en met onze vele activiteiten. Maar maak tegelijk ook eens kennis met het dorp waar wij gevestigd zijn. Heeg (Fries: Heech) is namelijk een erg gezellig Fries plaatsje waar de watersport door de aderen stroomt. Heeg ligt een kleine tien kilometer ten zuiden van Sneek aan de noordelijke oever van het Heegermeer. In het centrum vind je enkele leuke winkels, verschillende terrasjes en een discotheek waar veel jongeren komen. Mocht je zelf aan boord van het hotelschip willen koken? In supermarkt COOP aan de Koaldijk kun je voor al de ingrediënten terecht.

Meer over het uitje in Friesland met de hele klas?

Wil je meer weten over al de mogelijkheden voor een onvergetelijk schoolkamp? Dan kun je ons ten allen tijde bellen of mailen. Vertel ons hoe je je schoolreis wilt inrichten en we regelen het voor je. Tot ziens in Heeg!

Meer weten over de mogelijkheden?
Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day