Nederlands
+31 (0)515 442898
Weekendje weg groepsaccommodatie

Weekendje weg groepsaccommodatie

Als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie in Friesland voor je weekendje weg dan ben je bij ons aan het juiste adres! Hotelschip It Beaken biedt de mogelijkheid tot een onvergetelijk weekendje weg met je vrienden, familie of collega’s. Onze groepsaccommodatie bevindt zich op een unieke locatie, namelijk op het water in het Friese Heeg. In het hoge noorden bieden we verschillende activiteiten aan voor jullie weekendje weg. Het verblijf op Hotelschip It Beaken is een tijd om niet snel te vergeten. Lees snel verder over alle mogelijkheden, zo kunt u gebruik maken van onze catering of jouw verblijf combineren met onze uitdagende activiteiten. Onze groepsaccommodatie is de perfecte plek om jou weekendje weg tot een succes te maken!

  

Beschikbare faciliteiten van onze groepsaccommodatie

Bij ons aan boord hebben we de beschikking over een aantal faciliteiten voor jou weekendje weg:

  • Een groepsaccommodatie voor maximaal 45 personen;
  • Catering in combinatie met een professionele keuken;
  • 21 hutten met de beschikking over 2 tot 3 bedden;
  • Een bar inclusief biertap;
  • Al vanaf €20,- euro per nacht per persoon.

Onze groepsaccommodatie is ideaal om met een gezellige groep mensen een weekendje te vertoeven. Er is genoeg ruimte voor een grote groep mensen met daarbij de praktische hutten. Er is een professionele keuken aanwezig om een goede maaltijd te bereiden maar er is ook de mogelijkheid om de volledige catering te laten verzorgen door ons. We zorgen er namelijk graag voor dat jullie verblijf een geslaagd weekendje weg wordt!

Activiteiten weekendje weg groepsaccommodatie

Om er een geslaagd weekendje weg van te maken is er de mogelijkheid om het verblijf op het schip te combineren met een aantal activiteiten. Zo is het mogelijk dat we een complete barbecue voor u verzorgen op het dek van het schip. Dit is heerlijk terugkomen van een actieve dag vol met activiteiten zoals vlotbouwen, survivallen, zeilen of andere activiteiten in de buitenlucht. Voor de indeling van jullie weekendje weg is er natuurlijk meer keuze uit andere spannende en leuke activiteiten. Denk hierbij aan een zeilwedstrijd of spijkerbroekhangen. Lees snel meer over onze activiteiten.

Bedrijvenzeilcompetitie - Ottenhome Heeg Events 3

Bedrijvenzeilcompetitie – Ottenhome Heeg Evenementen

Geïnteresseerd in onze groepsaccommodatie?

Wil je graag meer informatie over een weekendje weg op ons hotelschip en de leuke activiteiten die we hierbij aanbieden? Neem dan snel contact met ons op om jouw persoonlijke wensen door te nemen. We staan graag voor je klaar om er een geslaagd uitje van te maken!

Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day