Nederlands
+31 (0)515 442898
Weekendje weg met de hele familie?Stap aan boord van It Beaken

Familieweekend in het Friese Heeg

Een weekend gezellig met de hele familie er tussenuit? Dan heten we je van harte welkom aan boord van ons Hotelschip It Beaken in het Friese dorp Heeg. Een unieke manier om al je neven, nichten, ooms en tantes weer bij elkaar te zien en bij te kletsen. Je kunt je weekendje in dit hotel op het water combineren met verschillende outdooractiviteiten. Dan maak je er ook meteen actief weekendje van!

Weekendje met de familie aan boord van Hotelschip It Beaken

Ons hotelschip biedt plaats voor de hele familie, tot 45 personen. Aan boord vind je een professionele keuken, waar je voor de hele familie een lekkere maaltijd kunt maken. Ook hebben we een grote bar aan boord met een biertap.

Overnachten doe je in één van de 21 hutten. Elke hut beschikt over 2 tot 3 comfortabele bedden en een wastafel.

Faciliteiten

Samengevat bieden we jou en je familie de volgende faciliteiten aan boord van het hotelschip:

  • Ruimte voor max. 45 personen
  • Professionele keuken (incl. of excl. catering)
  • 21 hutten met ieder 2 of 3 bedden
  • Grote bar inclusief biertap
  • Te huur vanaf €20,- per persoon per nacht

BBQ op het dek

Met mooi weer is het echt een aanrader om met je familie te gaan barbecueën op het dek. Hier hebben we genoeg tafels en stoelen voor je om tot in de late uurtjes van de buitenlucht te genieten. Wij verzorgen ondertussen de gehele BBQ.

Outdooractiviteiten

Zo’n barbecue is helemaal lekker na een dagje zeilen of spijkerbroekhangen. Want naast jullie verblijf op het Hotelschip It Beaken kun je ook diverse outdooractiviteiten met je familie gaan doen. Bekijk hier alle activiteiten.

Ontdek tijdens je familieweekend het bruisende Heeg

Aan boord van Hotelschip It Beaken en met de outdooractiviteiten komt verveling niet voor tijdens je familieweekend. Ga tussen de bedrijven door ook eens ons dorp Heeg verkennen!

Heeg (Fries: Heech) is een echt watersportdorp in het zuidwesten van Friesland. Het pittoreske plaatsje ligt op zo’n tien kilometer onder Sneek en aan de noordelijke oever van het Heegermeer. In het knusse centrum vind je enkele gezellige kroegjes en een kleinschalige discotheek. Verder kun je op diverse plekken een terrasje (aan het water) pakken.

We kunnen de catering voor jullie verzorgen, maar uiteraard mag je aan boord van het hotelschip ook zelf koken. In Heeg kun je bij supermarkt COOP voor al je ingrediënten terecht.

Meer over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Hotelschip It Beaken of hoe je je familieweekend verder kunt inrichten? Je kunt ons ten alle tijde bellen of mailen. We helpen je graag jouw weekend met je familie onvergetelijk te maken!

Meer weten over de mogelijkheden?
Nice sailing weather? Subscribe and never miss a beautiful sailing day